Apoteket recension

Apoteket AB är idag Sveriges största apotekskedja. Detta beror till stor del på att dom hade monopol i Sverige fram till 2009. Apoteket AB är fortfarande ett statligt ägt företag och har ett starkt varumärke. Jag har här recensionen av Apotek presentatör vi all information som du behöver när du ska handla medicin online. Vi kommer gå igenom kostnad och tid för leverans, villkor, pris och dessutom presentera vi vilka priser dom har för sina varor.

Butiksinformation

Deras onlineapotek är väl genomtänkt och lätt att använda dom säljer allt ifrån munskydd, febertermometer till kosttillskott. Trenden att handla online är stigande och under Juni månad hade Apoteket 1600 000 unika besökare. Förutom onlineapotek har det dessutom Apoteket har idag 400 stycken butiker spridda runt om i Sverige.
Apoteket

Sortiment

Apoteket jobbar ständigt med att ha ett stort sortiment men man fokuserar såklart på att hålla den högsta sortens kvalité sitt. Apoteket AB ställer strikta krav och ser till, som andra online apotek i Sverige, att produkterna testas korrekt inom de släpps. Som kund kan du alltid vara säker när du hittar kvalitetsprodukter till rätt pris i onlinebutiken, där du enkelt kan söka efter önskat produkt eller produktkategori detta kommer snart vara tillgängligt med våran egna tjänsta som kommer jämföra alla produkter hos online apoteken. Oavsett om du letar efter läkemedel för kvinnor, män eller kosttillskott online. Något som är bra när du ska handla online är att köpa kosttillskott, apoteket erbjuder ett stort utbud av vitamin, magnesium samt aloe vera produkter.

Frakt

För dig som inte vill handla medicin online så har Apoteket 400 olika butiker spridda till alla delar av Sverige. En mycket positiv aspekt av Apoteket är att frakt alltid är gratis. Detta är då positivt då du i många fall handlar för mindre belopp när du köper läkemedel online. Många andra nätbutiker erbjuder inte fri frakt. Apotekets leveranstider är mellan 1-3 arbetsdagar, detta är service!
Apoteket hemleverans
Om du är riktigt missnöjd med dina varor har du öppet köp i 14 dagar, och enligt lag kan han byta varor eller returnera dem. Din återbetalning returneras till det konto du betalade för inom 30 dagar. Vad du bör tänka på är att om du har öppnat ett paket som innehåller hygienprodukter kan du inte returnera det.

Betalningsmetoder

Hos Apoteket kan du välja en mängd olika betalningsmetoder, som alla kan tillgodose kundernas behov. Om du vill kan du välja att betala i delbetalningar så kan du det, eller så kan du ta du betala för läkemedel med swish, Bankkort. Bank-id (Internetbank) Faktura.

Rekomendation

Apoteket har sveriges mest välkända varumärke när man pratar om att handla läkemedel online. Vi rekommenderar varmt att man väljer detta alternativ då det är säker, har bra utbud, en bra kundservice och många alternativ när det kommer till fri frakt för kosttillskott och alla andra produkter.